Otthon az idegenben

Összefoglaló

2017. március 13. 21:03 - KicsiKitti

Valamelyik szombaton a konyhában készítjük a reggelit. Hallom, hogy a fürdőből – félig nyitott ajtónál – az egyik gyerek fogmosás közben nyöszörög. Odahívom Gábort, hogy hallgassa. Egymásra nézünk, rosszul van, mi baja lehet? Bemenjünk vagy szóljunk az apjának? Aztán Gábor mégiscsak bement megkérdezni, hogy minden rendben van-e. Erre a válasz: Nincs, utálok fogat mosni! :D De azért igazi hős volt, mert végigcsinálta még nyöszörögve is.

Augusto felfogadott egy takarítónőt – mint ígérte. Szombaton volt itt és szépen kitakarította a lakást. Mi elmentünk biciklit nézni Gábornak. Itt az állam támogatja a kerékpárvásárlást. Az ember kinézi magának, elküldi a cégében az illetékesnek, aki megnézi, rábólint és előlegben kifizeti. Aztán az alkalmazottól havonta levonják a bruttó árát 12 havi részletben, azaz ÁFA-mentes árat kell kifizetni a végén. El lehet menni egy körre kipróbálni a járgányt, fél órára elviheted, hogy meggyőződj róla tényleg ez kell-e vagy sem. Így Gábor, ha szebb idő lesz, akkor már bicajjal fog járni dolgozni, ezzel megspórolva egy csomó vonatjegy árát. (elég hamar be fogja hozni)

Első tavaszi nap:

20170311_141725.jpg

Vettem egy gumicsizmát. Még otthon elhatároztam, hogy venni fogok, mert itt elengedhetetlen. Tehát, amikor sikerült meglátnom, azonnal le is csaptam rá. Nagyon szép kis darab, divatos, steppelt dizájn csattal és béléssel. Egész jó áron és igazat megvallva otthon nem költöttem volna ennyit egy gumicsizmára, de ott nincs is ennyire szükség rá, és a választék is kevesebb. Tehát jó befektetés volt. Vasárnapra esőt mondtak. Tökéletes! Kipróbálhatom az új csizmám! Úgyhogy misére menet végig pocsolyákba ugrándoztam. :) Olyan voltam, mint egy kisgyerek, még élveztem is :)

20170305_104741_hdr.jpg 20170305_104814_hdr.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://krisztimennianglia.blog.hu/api/trackback/id/tr9812335659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása