Hozzávalók:
4 csirkecomb
4 ek. mustár
4 ek. méz
só, bors
1 tk. kakukkfű
olaj
Elkészítés:
A csirkecombokat sózzuk, borsozzuk. A mustárt, a mézet és a fűszereket összekeverjük és bekenjük vele a húst. Alufóliával letakarjuk és 2-3 órára berakjuk a hűtőbe. Pihentetés után egy jénai vagy tepsi aljába olajat öntünk, ráhelyezzük a combokat. Előmelegített sütőben, 220°C-on 1 órát sütjük alufólia alatt, majd azt levéve megpirítjuk mindkét oldalát, hogy szép színe legyen. (Kb. 10-15 perc oldalanként)
Előző este is előkészíthetjük és másnap csak a sütőbe kell tenni.
Elkészítési idő: 15 perc előkészület + 2-3 óra pihentetés + 90 perc sütés