Otthon az idegenben

Konyhafőnök

2019. január 22. 14:35 - KicsiKitti

Bocsánat régen írtam, tudom, nincs mentségem, csak más valahogy mindig fontosabb, ezért az kerül előtérbe.

Újabban a Konyhafőnök című RTL klubos showműsorra vagyok rákattanva. Sok ötletet merítek belőle én is és azt hiszem napról-napra fejlődök a konyhában. Kifinomultabbak  tálalásaim és ízlésesebb fotókat is tudok készíteni róla. Az a vágyam, hogy egyszer majd egy saját szakácskönyvem legyen.

Ez a műsor egy verseny, ahol olyan főzni szerető átlagemberek mérik össze tudásukat, mint amilyen én is vagyok. Ezzel megmutatják azt, hogy nem csak a profik képesek profi dolgokat elkészíteni. Lehet izgulni értük, és találgatni, hogy a végén ki nyeri meg a fődíjat. 

2014 óta van ez a műsor, csak eddig nem hallottam róla, mert nem volt TV-nk. Az RTL Most-on szerencsére minden rész fent van, úgyhogy az összes évadot meg tudom nézni.

A nap nagy részét a konyhában töltöm, aztán a fotózással, utána pedig pihenésképp megszerkesztem a képeket és megírom a receptet. Sokkal könnyebb úgy megcsinálni egy kötelezően elvégzendő feladatot, hogy közben élvezem, így nem tűnik kötelezőnek. Nem mondanám, hogy hobbim a főzés, mert meg kell csinálni minden nap, de legalább élvezem. 

Mindezek mellett még pakolni is kell, dobozolni mindent, szerencsére annyira nem pakoltunk szét. Most már egyre gyorsabban közeledik a hazautunk napja, amit már nagyon várunk. Számoljuk vissza  napokat, nemsokára itt lesz az utazás napja, csak addig még rengeteg dolgunk lesz.

Ja és közben csinálom az Istock képeket, szeretnék belőle hamarosan pénzt is látni. Mennek a képeim, de nagyon lassan, ezért bővítenem kell a választékot, hogy minél szélesebb körben elérjem az embereket. Pl. most a valentin-napra fotózok és próbálok ötletet meríteni, ezzel együtt még gyakorolni a fotózást is.

Szólj hozzá!
Címkék: recept

A bejegyzés trackback címe:

https://krisztimennianglia.blog.hu/api/trackback/id/tr3514560914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása