A tésztához:
6 tojás
6 kanál kristálycukor
4 kanál liszt
2 kanál kakaó
1 dl olaj
fél sütőpor
Krém:
1 kocka Rama
30 dkg porcukor
1 kg túró
1 van.cukor
A tetejére:
7 dl Mirinda
2 főzős vaníliapuding
Elkészítés:
A 6 tojást szétválasztjuk és a fehérjéből habot verünk. A sárgájához hozzáadjuk a cukrot, a fél sütőport, kakaót és jól kikeverjük. Hozzáadjuk a lisztet, majd folyamatos kevergetés mellett apránként az olajat. Ha felvette az olajat a tészta, akkor beleforgatjuk a tojáshabot. Kiolajozott, lisztezett tepsibe öntjük. 200 fokra előmelegített sütőben, 160-170 fokon megsütjük.
Krém:
A túrót villával szétnyomkodjuk és annyi margarint teszünk bele, hogy kenhető masszát kapjunk. Habosra keverjük a porcukorral és vaníliás cukorral. Ha kihűlt a tészta a tepsiben hagyjuk és rásimítjuk a túrós krémet.
7 dl Mirindában megfőzzük a vaníliás pudingot, cukor nélkül. Még melegen simítsuk a túróra.
Néhány órára tegyük a hűtőbe, a legjobb, ha egy éjszakát áll.