Otthon az idegenben

Rendelés házhozszállítással

2017. március 10. 17:23 - KicsiKitti

Rendeltünk élelmiszert nagy tételben házhoz szállítással. Itt ez nagy divatnak örvend. Nem kell elmenni és a drága idődet rászánni, hanem otthon kényelmen a fotelben megrendeled az interneten keresztül. Nyilván csak olyan tételt érdemes rendelni, ami nem romlik könnyen és lefagyasztható. Pl. kenyeret, felvágottat, tejet és friss gyümölcsöt nem érdemes kilószámra bevásárolni. Megadtuk az időpontot, hogy mikor vagyok itthon és a kétórás ciklusban ki is hozták, kipakoltam.

3 kg csirkemell

2,5 kg csirkecomb

2 kg répa

2,5 kg krumpli

5 kg cukor

3 kg mosópor, 3 l öblítő (amit egyébként az ember úgyse szívesen cipelne haza a boltból...)

1 kg banán stb...

A húsokat megpucoltam és elraktam a fagyasztóba kis csomagokban. Amikor friss húst veszek mindig úgy csinálom, hogy sós vízbe áztatom legalább egy órára (vagy félórára, ha nincs időm), és kiszívja belőle a megalvadt vért és levágom róla a felesleget: faggyú, zsír, toll maradványok. Utána jön a csomagolás. Ált. egyszerre elkészíthető adagokra csomagolom.

 

U.i:

Megjött a bankkártyám is és a TAJ számunkat is megkaptuk nagynehezen.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://krisztimennianglia.blog.hu/api/trackback/id/tr8112328029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása