Otthon az idegenben

Bokaficam

2017. augusztus 02. 18:58 - KicsiKitti

Úgy tűnik egy négynapos bokaficam lett a történet vége, hétfőn már ment a rendes séta és a lépcsőzés is, persze óvatos, csiga tempóban.

Azóta hol szenvedek a fájdalomtól, hol nem, mára még a csípőm is beállt, ülni is alig bírtam. Valószínűleg attól, hogy ugye napok óta csak az egyik lábamat terhelem és máshova került így a testsúlyom.

 

Pénteken lesz egy állásinterjúm, remélem, hogy addigra sikerül rendbe jönnöm. Az egyik üzletből felhívtak, hogy van egy teljes munkaidős állásuk, érdekel-e. Mondtam, hogy igen, úgyhogy péntekre megbeszéltünk egy találkozót. Egyelőre ő az egyetlen, aki kíváncsi rám. Nem is volt vészes, amikor felhívott, kár volt úgy aggódni a múlthéten. Többnyire értettem, amit mondott, amit pedig nem, szerencsére itthon volt Gábor, úgyhogy segített.

Ez az üzlet egy Praktiker-, OBI-szerű áruház, aminek a neve Selco. Majd kiderül, hogy mi lesz. Azért gondoljatok majd rám.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://krisztimennianglia.blog.hu/api/trackback/id/tr6712708892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása