HOZZÁVALÓK
4 szelet karaj csont nélkül
30 dkg gomba
4 szelet sonka
4 szelet óvári sajt (ha nincs, a trappista is jó)
só
grill fűszerkeverék
őrölt bors
olaj
1 fej vöröshagyma
Elkészítés:
A hagymát apróra, a gombát szeletekre vágjuk. A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk grill fűszerkeverékkel, 15 percet állni hagyjuk, és kevés vajon elősütjük.
A vöröshagymát olajon megdinszteljük, rátesszük a gombát, sózzuk, borsozzuk, és lepirítjuk.
Az elősütött hússzeleteket tepsibe vagy tűzálló tálba helyezzük, egymás mellé. Mindegyikre pirított gombát halmozunk, erre 1-1 szelet sonkát, majd 1-1 szelet sajtot teszünk. 180 fokra előmelegített sütőben, kb. 20-25 perc alatt rásütjük a sajtot.