Otthon az idegenben

Gyógyító mise

2017. június 17. 21:29 - KicsiKitti

Péntek este gyógyító misén voltunk, a Shalom közösség szervezésében zajlott a St. Monica templomban, ahová közösségbe járunk. Augustoval és a gyerekekkel mentünk, mert őt is meghívták, hogy segítsen a zenélésben.

Nekünk is segíteni kellett volna, Gábornak ministrálni, nekem az ajtóban köszönteni az embereket és énekfüzetet adni nekik. De elkéstünk, mert sokat időztünk dugóban. Azaz épphogy (5 perccel) a kezdés előtt értünk oda. Úgyhogy Gábornak már nem kellett mennie, mert voltak már elegen. Úgy zajlott, mint egy rendes mise, csak rendhagyó volt. Volt benne olyan rész a mise végén, amikor a testi- és lelki betegségeinkért imádkoztunk és megkentek minket olajjal. Ki lehetett menni és imádkoztak érted a testvérek. Nagyon áldott alkalom volt. Jó volt egy órát eltölteni Isten jelenlétében. Csak Ő és én. Nagyon hiányzott már ez a közeli együttlét. Az oltáron kint volt az Oltáriszentség és az előtt térdet hajtottunk. Jól esett a lelkemnek ez az isteni jelenlét, nagyon feltöltött. Olyan volt, mint az otthoni hasonló alkalmak. Annyiban különbözött az otthonitól, hogy a végén megtapsoltuk Istent és bár igaz, hogy még nem tudjuk, hogy kit és hogyan gyógyított meg, de azért megérdemli a tapsot.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://krisztimennianglia.blog.hu/api/trackback/id/tr4712602783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása