Hozzávalók 2 személyre:
2 db alsó comb
2 db felső comb
egy kisebb fej hagyma
majoranna
babérlevél
oregánó
tárkony
só
bors
Elkészítés:
Kikenünk egy tepsit/jénait margarinnal, beleszórjuk a felvágott hagymát, babérlevelet. A csirkecombokat megtisztítjuk. A combok mindkét oldalát megsózzuk, borsozzuk, egy csipet majorannával, oregánóval, tárkonnyal megszórjuk. Beletesszük a tepsibe. Fóliával letakarjuk és betesszük a sütőbe. 20 percenként megfordítjuk, hogy mindkét oldala átsüljön. A végén fólia nélkül szép pirosra sütjük. (sütőfüggő, hogy mennyi idő alatt készül el. Az enyém lassabban süt, úgyhogy nekem tovább tartott. Mindenki magának mérlegelje, hogy milyen a sütője és mennyi ideje van. Inkább hamarabb kezdj neki, minthogy éhen maradjon a család :) )