Otthon az idegenben

Közösség

2017. január 12. 18:48 - KicsiKitti

Sziasztok!

 

Tegnap este találtunk egy nagyon jó közösséget, jó volt velük lenni és jó lesz hozzájuk tartozni. Sok a közös bennünk. Én is nagyon jól éreztem magam, annak ellenére, hogy nem beszéltük egymás nyelvét, de Gábor végig fordított. Shalom közösség a nevük és az egyik kis helyi csoportját ismerhettük meg. Ez egy Brazíliából indult karizmatikus mozgalom, mely főként világiakból áll, és az ifjúság evangelizációját tűzte ki a zászlajára.

Az egyik lány magyar, Katának hívják. Sajnos nem volt ott tegnap, úgyhogy még nem ismerem.

Akkora tűzzel és erővel imádkoztunk, hogy beleremegtek a falak. Ismerős dalokkal dicsőítettünk, hívtuk a Szentlelket, és azt kell, hogy mondjam, rég volt ilyen imában részem. Nagyon feltöltött és várom, hogy újra meg újra átélhessem. Rég éreztem ennyire Isten jelenlétét.
Még a beszélgetés is könnyebbnek tűnt velük, sokkal többet értettem a 2 óra alatt, mint az eddig itt töltött két hét alatt. Bár megszólalni még nem merek (szókincshiány miatt), de úgy érzem, ha hetente járunk hozzájuk, hamarabb megtanulok angolul, mint hinném. :D
Szenzációs hír! Az egész napos esőzés havazásba fordult. Úgy látszik mi se maradunk ki a jóból ;)
Itt egy kép a közösségről:
20170111_210507.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://krisztimennianglia.blog.hu/api/trackback/id/tr5212121137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása