Hozzávalók:
3 csirkemell
5 dkg vaj
1 vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
250 ml tejszín
2 marék bébi spenót
2 ek. parmezán
1 ek. petrezselyem
1 citrom
500 g spaghetti
Elkészítés:
A spaghettit feltesszük főni. A 3 csirkemellet olajon megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk mindkét felét. Kivesszük a húst, beletesszük a vajat a serpenyőbe és a felkockázott hagymát. Üvegesre pároljuk, majd mehet bele a zúzott fokhagyma, a pirospaprika és jól elkeverjük. Felöntjük a tejszínnel, beletesszük a spenótot és összekeverjük. Beleszórjuk a kihűlt és felszeletelt húst, a parmezánt, a petrezselymet és belefacsarjuk a citrom levét. Beleöntjük a megfőtt a spaghettit és egy dl tésztavizet. Alaposan átforgatjuk.
Elkészítési idő: 40 perc
Adag: 5-6