Hozzávalók:
1 tk olaj
1 hagyma
10 db bacon szalonna
3 csirkemell
só
bors
250 g paradicsomszósz
250 g barbeque (BBQ) szósz
300 g fusilli vagy penne tészta
200 g cheddar sajt (vagy sima reszelt sajt)
Elkészítés:
A kockára vágott hagymát olajon üvegesre pirítom, majd ráteszem a bacont és aranybarnára pirítom őket. Kiszedem egy tálba a baconös hagymát és az olajban megpirítom az apró kockára szelt csirkemellet. Sózom, borsozom. Amikor megpuhult, hozzáöntöm a bacont és összepirítom őket. Hozzáöntöm a paradicsomszószt, elkeverem, majd a BBQ szószt is hozzáöntöm és jól összekeverem. Sózom, borsozom őket, beleöntöm a tésztát és egy pici tésztalevet. Megszórom reszelt sajttal és fedő alatt tovább főzöm, amíg a sajt ráolvad.