Otthon az idegenben

Baconos csirkecomb

2017. szeptember 10. 12:00 - KicsiKitti

Hozzávalók:

4 db csirkecomb

20 dkg nyers, füstölt bacon

majoranna

só, bors

fokhagymasó

olívaolaj

 20170908_191705_hdr.jpg

Elkészítés:

A csirkecombokat beszórjuk sóval, borssal, fokhagymasóval, majorannával, majd betekerjük a baconbe. Egy jénai tálba rakjuk, meglocsoljuk kevés olívaolajjal, mert a bacon úgyis kiereszti a zsiradékot magából. 200 fokos sütőben addig sütjük, amíg a csirkecomb elkészül (tűpróbával lehet ellenőrizni).

Jó étvágyat!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://krisztimennianglia.blog.hu/api/trackback/id/tr8712818494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása