Otthon az idegenben

Előkészületek

2018. december 10. 13:42 - KicsiKitti

Közeledik a karácsony, íme egy kis segítség az ajándékcsomagoláshoz:

https://www.facebook.com/incrivelclub/videos/262053991119437/

 

Idén nem lesz olyan nagy családi karácsonyozás, mint tavaly volt, csak szűk családi körben, Eszterékkel leszünk. Úgyhogy nagy ajándékozásra se kell készülni, mivel csak négyesben töltjük. Szóval családonként adunk 1-1 ajándékot, így találtuk ki. Azaz mindenki 2 ajándékot kap (ha jól tudok számolni). Pl. Én kapok Eszteréktől közösen egyet és egyet Gábortól, a férjemtől. És így tovább mindenki. Ünnepi menüvel azért készülünk, átmegyünk 24-én hozzájuk sütni, főzni.

Én jobban személy szerint jobban szeretem magam készíteni a kártyákat, csomagolásokat és néha még az ajándékokat is. Idén csak a Shalomnak kell készülni és Augustoéknak ajándékkal. Abba még mi se fogunk belerokkanni.

Néhány ajándékcsomagolási ötlet, ha idén te is valami újat szeretnél. Nem kell megvenni a drága csomagolópapírokat és ezzel az esőerdőket irtani, hanem újrahasznosított papírból is lehet ízléses, jól kinéző ajándékokat ajándékozni.  

https://www.creativelive.com/blog/21-delightful-diy-gift-wrap-ideas/

https://www.youtube.com/watch?v=vGNQJy47OkI

https://www.icreativeideas.com/how-to-diy-easy-mini-gift-box/

https://www.gatheringbeauty.com/blog//2015/01/diy-mini-milk-carton-gift-boxes.html

http://www.gurl.com/2014/12/11/cheap-cute-diy-ways-wrap-gifts/

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://krisztimennianglia.blog.hu/api/trackback/id/tr9214468226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása