Otthon az idegenben

Szilveszter

2018. január 30. 21:34 - KicsiKitti

A szilvesztert Eszteréknél töltöttük.

Úgy döntöttünk, hogy magyar társaságban töltjük, Augustoék aznap éjjel értek haza Spanyolországból, addig miénk volt a ház. Mire átértünk a társaság nagyrésze már részeg volt, engem leszámítva az is maradt. Nem ismertünk senkit, ezért mindenkinek bemutatkoztunk az elején, aztán kb. nem is beszélgettünk senkivel, külön klikket alkottunk.  Egy sátor volt az udvaron felállítva elektromos melegítővel. Később felmentünk Eszterék szobájába, mert nincs külön nappali és ott felmerült, hogy nagyobb lakásba kéne költözni és, hogy akár össze is költözhetnénk. Így tehát később elkezdtünk két hálószobás, két fürdős lakásokat keresni  és nézni.

Éjfélkor koccintottunk pezsgővel és vettek tűzijátékot ketten, úgyhogy azt fel akarták lőni. Van egy park a közelben, úgyhogy oda akartunk menni, de az egyik legrészegebb, akié a tűzijáték volt az utca közepén, az autók között akarta fellőni. Próbáltuk lebeszélni, mert nem tűnt túl jó ötletnek józan fejjel. Elvettük tőle és elindultunk a parkba páran. A többiek nem követtek, hanem hívtak minket, hogy menjünk vissza. Mi elmentünk a parkba és fellőttük az egyik tűzijátékot (ami nem Robié volt), utána visszamentünk. 

Robi tényleg meggyújtotta az út két szélén parkoló autók között. Én nézni se bírtam, úgyhogy bementem melegedni. Volt két autós, aki nem győzte kivárni a végét, úgyhogy egyszerűen mindent kockára téve elhajtott mellette centikre.

B.Ú.É.K.

20180101_000229.jpg

20180101_003819_hdr.jpg 20180101_003822_hdr.jpg orca-image-1514744400760_jpg_1514744400952.jpeg

Amikor hazaértünk éjszaka közepén, akkor ért nemrég haza Augusto és a két srác, akik alig bírták kivárni, hogy kibonthassák az ajándékot, úgyhogy mire hazaértünk már megnézték mit kaptak. Guitar Hero Live-ot kaptak, egy-egy gitárral.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://krisztimennianglia.blog.hu/api/trackback/id/tr7813618308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása