Hozzávalók 4 személyre:
fél kg csirkemell
20 dkg trappista vagy reszelt sajt
só, bors
majoranna
fokhagymasó
tojás
liszt
zsemlemorzsa a panírhoz
olaj a sütéshez
250 g gomba
egy csokor spárga
Elkészítés:
A csirkemelleket félbevágjuk, kicsit kiklopfojluk, hogy vékonyabb legyen. Megsózzuk, borsozzuk mindkét oldalát. Megszórjuk majorannával és fokhagymasóval. Az egyik felét megszórjuk sajttal (vagy sajtszeletet teszünk bele), a másik felét pedig ráhajtjuk. Felverünk egy tojást és liszttel összekeverjük. Belemártjuk a sajtos hús mindkét oldalát, majd a morzsában is megforgatjuk. Felhevített olajban kisütjük.
A gombát felnegyedelem és serpenyőben egy evőkanál olajban megpirítom, sózom, borsozom.
A spárgát sós vízben puhára főzöm, majd lecsöpögtetve sózom, borsozom.
Krumplipürével és az elkészült körettel tálalom.
Jó étvágyat kívánok!