Otthon az idegenben

Sajttal töltött rántott csirkemell pirított gombával és spárgával

2017. június 10. 11:15 - KicsiKitti

20170521_131037_hdr.jpg 

Hozzávalók 4 személyre:

fél kg csirkemell

20 dkg trappista vagy reszelt sajt

só, bors

majoranna

fokhagymasó

tojás

liszt

zsemlemorzsa a panírhoz

olaj a sütéshez

250 g gomba

egy csokor spárga

Elkészítés:

A csirkemelleket félbevágjuk, kicsit kiklopfojluk, hogy vékonyabb legyen. Megsózzuk, borsozzuk mindkét oldalát. Megszórjuk majorannával és fokhagymasóval. Az egyik felét megszórjuk sajttal (vagy sajtszeletet teszünk bele), a másik felét pedig ráhajtjuk. Felverünk egy tojást és liszttel összekeverjük. Belemártjuk a sajtos hús mindkét oldalát, majd a morzsában is megforgatjuk. Felhevített olajban kisütjük.

A gombát felnegyedelem és serpenyőben egy evőkanál olajban megpirítom, sózom, borsozom.

A spárgát sós vízben puhára főzöm, majd lecsöpögtetve sózom, borsozom.

Krumplipürével és az elkészült körettel tálalom.

 

Jó étvágyat kívánok!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://krisztimennianglia.blog.hu/api/trackback/id/tr3112568297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása