Otthon az idegenben

Mézes-mustáros csirkecombok

2018. december 30. 11:26 - KicsiKitti

Hozzávalók:

4 csirkecomb

4 ek. mustár

4 ek. méz

só, bors

1 tk. kakukkfű

olaj

Elkészítés:

A csirkecombokat sózzuk, borsozzuk. A mustárt, a mézet és a fűszereket összekeverjük és bekenjük vele a húst. Alufóliával letakarjuk és 2-3 órára berakjuk a hűtőbe. Pihentetés után egy jénai vagy tepsi aljába olajat öntünk, ráhelyezzük a combokat. Előmelegített sütőben, 220°C-on 1 órát sütjük alufólia alatt, majd azt levéve megpirítjuk mindkét oldalát, hogy szép színe legyen. (Kb. 10-15 perc oldalanként)

 20181229_135129_hdr.jpg

Előző este is előkészíthetjük és másnap csak a sütőbe kell tenni.

Elkészítési idő: 15 perc előkészület + 2-3 óra pihentetés + 90 perc sütés

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://krisztimennianglia.blog.hu/api/trackback/id/tr9914521342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.