Otthon az idegenben

Tejszínes mustáros sertés karaj recept

2017. április 21. 18:16 - KicsiKitti

Elkészítés: 30 perc
Mennyiség: 2 fő
Költség: 1400 Ft
 

Hozzávalók:
4 szelet sertés karaj
1 póré, vagy újhagyma
1 dl főzőtejszín
1 evőkanál mustár
1 teáskanálnyi curry
só, bors
olaj
 
Elkészítése:
A póréhagymát megtisztítjuk, felaprítjuk és olajon dinsztelni kezdjük.
A húsnak mindkét oldalát 2-3 percig sütjük a hagymával együtt, majd felöntjük egy korty vízzel.
Közben a mustárt belekeverjük a tejszínbe és a fűszereket is hozzáadjuk, leöntjük vele a húst és kis lángon puhára főzzük.
dsc_0248.JPG
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://krisztimennianglia.blog.hu/api/trackback/id/tr2812434969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.