Otthon az idegenben

Sült csirke comb (kicsit másképp)

2017. február 16. 14:12 - KicsiKitti

Hozzávalók 2 személyre:

2 db alsó comb

2 db felső comb

egy kisebb fej hagyma

majoranna

babérlevél

oregánó

tárkony

bors

wp_20170215_17_03_11_pro.jpg

Elkészítés:

Kikenünk egy tepsit/jénait margarinnal, beleszórjuk a felvágott hagymát, babérlevelet. A csirkecombokat megtisztítjuk. A combok mindkét oldalát megsózzuk, borsozzuk, egy csipet majorannával, oregánóval, tárkonnyal megszórjuk. Beletesszük a tepsibe. Fóliával letakarjuk és betesszük a sütőbe. 20 percenként megfordítjuk, hogy mindkét oldala átsüljön. A végén fólia nélkül szép pirosra sütjük. (sütőfüggő, hogy mennyi idő alatt készül el. Az enyém lassabban süt, úgyhogy nekem tovább tartott. Mindenki magának mérlegelje, hogy milyen a sütője és mennyi ideje van. Inkább hamarabb kezdj neki, minthogy éhen maradjon a család :) )

wp_20170215_14_55_53_pro.jpg wp_20170215_14_55_50_pro.jpg wp_20170215_14_55_15_pro.jpg wp_20170215_15_01_32_pro.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://krisztimennianglia.blog.hu/api/trackback/id/tr8512265886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.