Otthon az idegenben

Borsós csirke tészta

2017. február 08. 16:27 - KicsiKitti

200 g borsó

2 répa

500 g csirkemell

250 g orsó tészta / penne tészta

bazsalikom, petrezselyem, babérlevél, majoranna

1 tk pirospaprika

1 fej hagyma

Elkészítés:

Az apróra vágott hagymát megpirítom olajon. Ráteszem a zöldborsót, apróra vágott répát, csíkokra vágott csirkehúst. Fűszerezem apróra vágott petrezselyemmel, bazsalikommal, babérlevéllel, majorannával, ízlés szerint sózom, vegetázom, beleteszem a teáskanálnyi pirospaprikát. Összekeverem és hagyom párolódni, amíg puhára nem fő. Közben megfőzöm a tésztát sós vízben. Leszűröm és együtt tálalom.

Jó étvágyat hozzá!

wp_20170206_12_53_16_pro.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://krisztimennianglia.blog.hu/api/trackback/id/tr7912238126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.