Otthon az idegenben

Tejfölös csirkemell gombával

2017. január 27. 17:44 - KicsiKitti


Hozzávalók:
300 g gomba
2 csirkemell
2 ek tejföl
só, bors
őrölt kömény
majoranna
petrezselyem
fokhagyma
pirospaprika
200 g tészta

Elkészítés:
A csirkemellet megtisztítjuk, kockára szeleteljük. A gombát is megtisztítjuk és felszeleteljük. Hagymát pirítunk kevés olajon. Rátesszük a felvágott húst, és a felszeletelt gombát. Fedő alatt puhára pároljuk. Beletesszük a fűszereket: só, bors ízlés szerint, tk. majoranna, tk. szárított petrezselyem, fokhagyma és őrölt köményt szórunk rá kb. 1 teáskanállal. (A kömény jó illik a gombás ételekhez). Megszórjuk pirospaprikával, összekeverjük és puhára főzzük. Közben feltesszük a tésztát, sós vízben megfőzzük. 2 ek. tejföllel elkeverjük, még egyet forralunk rajta, aztán már kész is!
Jó étvágyat!

wp_20170126_12_08_54_pro.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://krisztimennianglia.blog.hu/api/trackback/id/tr7712160767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.