Otthon az idegenben

Szalonnával, sajttal töltött gomba

2017. január 12. 12:25 - KicsiKitti

Hozzávalók 4 személyre:

50 dkg nagy méretű csiperkegomba

10 dkg húsos szalonna

10 dkg zsemlemorzsa

20 dkg natúr krémsajt

10 dkg füstölt sajt

1 kis csokor metélőhagyma

A gombát megmossuk, a tönköt kitörjük. A szalonnát kis kockákra vágjuk, majd serpenyőben üvegesre pirítjuk. A kisült zsírba belekeverjük a krémsajtot, a reszelt füstölt sajtot, a zsemlemorzsát és a finomra vágott metélőhagymát.  Sózzuk, borsozzuk. A keveréket beletöltjük a gombákba, kevés zsemlemorzsát szórunk mindegyikre, kiolajozott tepsibe tesszük, végül 180°C-ra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt megsütjük.

20170111_173543.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://krisztimennianglia.blog.hu/api/trackback/id/tr912120341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.